Scroll to top

Advokat Stevan Rašić


Founding partner

Advokat Stevan Rašić

 

Advokat Stevan Rašić, LL.B, ima velikog iskustva u vođenju predmeta na domaćem i međunarodnom nivou u oblasti krivičnog prava, međunarodnog privatnog prava, radnog prava, korporativnog prava, ugovornog prava, porodičnog, naslednog i izvršnog prava. Advokatske usluge zajedno sa svojim timom svakodnevno pruža stranim i domaćim fizičkim i pravnim licama. Stevan je odgovoran i za poslove koji se tiču sistematizacije i organizacije poslovanja i trajno je posvećen unapređenju uslova poslovanja. Proaktivan je kada su u pitanju planiranja i novine koje moderno poslovanje nosi sa sobom. Predstavlja nekoga na koga se možete osloniti pre svega kada su u pitanju važne i vredne stvari u vašem poslovanju.

Karijera:

Osnovno i srednje obrazovanje završio je u Leskovcu. Osnovne studije završio na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu. Advokatsku karijeru započeo radom u advokatskoj kancelariji u Beogradu, da bi nakon višegodišnjeg iskustva i prakse osnovao advokatsku kancelariju Rašić & Partneri u Beogradu.

Sposobnosti:

Stevan tečno govori engleski jezik, služi se francuskim i ruskim jezikom. Dugogodišnji je član Fudbalskog saveza Srbije, bivši fudbalski sudija sa najvišim zvanjem u Republici Srbiji. Dobitnik je nagrade i priznanja za najboljeg advokata tokom 2019. godine u okviru advokatske kancelarije u kojoj je radio.

Utisak klijenata:

Klijenti za njega kažu: “veoma odgovoran, pouzdan, vredan i izuzetno precizan u svom radu“.

  • Pozicija:

    Senior partner
  • E-mail adresa:

    stevanrasic@rasiclaw.rs
  • Broj telefona:

    +381 64 508 92 03
Call Now Button